Historie

2020 - 2023

De toekomst

2016 accommodatie 7

DETO ontwikkeld zich verder.

Aan het begin van het nieuwe decennium stond de wereld stil door de wervelende impact van het coronavirus.
Voor het voetbal betekende dit dat alle competities in oktober 2020 werden opgeschort en stilgelegd bleven. In het seizoen 2021-2022 werden de competities hervat. Om elk lid te bedanken voor hun trouwe lidmaatschap tijdens de pandemieperiode, organiseerde het bestuur een feest voor elk clublid. De massale toestroom van leden onderstreept dat DETO een hechte familie- en vriendenclub is.

 

Een nieuw decenium

2022511 MO17-1 Kampioen (18)
BCD toernook 2023 (4)
John van Mil, Arjan Goosselink, Herman Hulsegge en Hans Jaspers Faijer

Bij aanvang van het seizoen 2022-2023 werd de hoofdklasse omgevormd tot de 4e divisie, in navolging van de bestaande 2e en 3e divisies. Zowel in het seizoen 2021-2022 als de daaropvolgende seizoen behaalde DETO een mooie 5e plaats in de competitie. Wellicht had er in het seizoen 2022-2023 meer kunnen worden bereikt, aangezien DETO tijdens de winterstop op de tweede plaats stond en door iedereen werd gezien als één van de topteams in de 4e divisie.

Een belangrijke mijlpaal werd behaald in de jeugdafdeling door JO19-1. Hun kampioensoverwinning leidde tot hun promotie naar de 4e divisie

In 2023 vierde DETO haar 75ste verjaardag.
Onder leiding van de jubileumcommissie is een prachtig historisch DETO 75-jarig boek samengesteld. Een boek waar DETO trots op mag zijn. Om te proosten op het jubileumjaar liet de commissie ook een speciaal DETO-bier brouwen, genaamd 'DETO-Blond'.
Hoogtepunt van alle festiviteiten was echter het naspelen van de oprichtingsvergadering door de voorzitters v.d. Koot van SEV en
Wiltvank van De Pollense Boys. Samen werden DETO.

In het seizoen 2023-2024 werd sterk de nadruk gelegd op het inpassen van jeugdspelers in DETO 1. Daarom werd er een begin gemaakt met DETO -23-team, dat talenten opleidt om het gezicht van DETO 1 vorm te geven.

 

2023 75 jaar DETO

2023 DETO Jubileumdag (32)

DETO heeft wat om te vieren.

Het jubileumjaar begon met de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.
De aftrap voor het jubileumjaar werd door voorzitter Krommendijk gedaan, die het jubileumboek overhandigde aan Gerhard Tijhof, Gerhard is het enige overgebleven lid dat vanaf de oprichtingsdatum lid is. De feestvreugde werd voortgezet met het openen van het eerste DETO-biertje.

In mei vonden tal van activiteiten plaats met als hoogtepunt de verhalenavond. Tijdens deze avond werden oude verhalen verteld door degenen die er op dat moment bij zijn geweest, vergezeld van foto's, krantenknipsels en anekdotes.
Door het herbeleven van de mooie verhalen hebben we bij DETO weer een gedenkwaardige avond ervaren.

Na een receptie voor genodigden op 30 juni, brak een geweldige dag aan op 1 juli.
DETO werd 75 jaar.
Het jubileum werd groots gevierd met een bomvol evenementenprogramma voor jong en oud.

Op naar het 100-jarig jubileum.

Scroll naar boven