header-historie

Jubileumactiviteiten juli

DETO 75-jaar: jubileumfeest en reünie

1 juli

Veel vrijwilligers waren zaterdagmorgen alweer actief en aanwezig bij het vrijwilligersontbijt waarmee de jubileumdag begon. Een heerlijk ontbijtbuffet waarbij alle vrijwilligers gezellig een uurtje konden ontbijten en bijpraten. Aan het einde was er voor iedereen een mooie handdoek met jubileumlogo voor de vrijwilligers. Daarna was de beurt aan de jeugd die zich kon vermaken met de Panna Knock Out show op het kunstgrasveld. Menigeen verkeek zich op de geweldige voetbalkunsten van de heren van Panna en werd “gepoort” met een panna.

In de middag was er om 15.00 uur een jubileumwedstrijd tussen DETO dat in 2012 de titel pakte in de hoofdklasse en een team met DETO AllStars, sterren uit DETO 1 van weleer. Uiteraard ging het er soms nog even fanatiek aan toe waarna vanaf 16.00 uur de reünie begon in de tent achter de kantine. Hier werd volop bijgepraat door leden en oud-leden. Het was een gezellige boel !

De dag werd afgesloten met een feestavond voor de DETO leden waarbij ook nog zanger René Bos uit Almelo een aantal keren optrad. Al met al een zeer geslaagd jubileumweekend waar iedereen met een heel goed gevoel op terug kan kijken.

Scroll naar boven